Det är alltid lika roligt att få experimentera fram nya recept när det finns tid till det.
Helgens lördags meny blev följande:
Marinerade kycklingvingar i BBQ-sås, kokos mjölk och Mobergs grillolja.
Grillade i ugnen ca 50 minuter i 220 grader. Skivad potatis (förkokad ca 10 minuter) stekt i kokosolja med lite flingsalt över vid servering. Sallad på finhackad gurka och röd paprika med mycket citron. Ruccola med chevré. Gott att dricka till är vanligt vatten med is och lime.
Helgens lördags meny blev följande:
Marinerade kycklingvingar i BBQ-sås, kokos mjölk och Mobergs grillolja.
Grillade i ugnen ca 50 minuter i 220 grader. Skivad potatis (förkokad ca 10 minuter) stekt i kokosolja med lite flingsalt över vid servering. Sallad på finhackad gurka och röd paprika med mycket citron. Ruccola med chevré. Gott att dricka till är vanligt vatten med is och lime.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar