torsdag 16 februari 2012

Att leva med feng shui


Att leva med feng shui, feng shui för kropp & själ, feng shui på jobbet, att inreda med feng shui. Vårt nätverk av företag kan erbjuda dig allt från böcker, symboler & övrig inredning, kurser och konsultrådgivning.

Att leva med Feng shui

Grundläggande feng shui är lätt att lära sig. Men för den som vill fördjupa sig i ämnet finns det så oerhört mycket mer att studera, analysera och utöva.Feng shui betyder vind och vatten. Det är en 3000-årig kinesisk lära som går ut på att inreda och att leva enligt naturens egna krafter. Tanken är att harmoni i hemmet skapas genom att efterlikna naturens former och färger. En grundregel är att låta chi, energikraften, ständigt flöda fritt i hemmet, på jobbet och i allt du omger dig med. Chi är en universell kraft, en energi som finns i rörelse omkring oss i all material, och även inom oss människor. Felplacerade möbler och inredningsdetaljer stjäl energi och det gäller att istället få det som finns i hemmet att fungera i harmoni.

För några år sedan startade jag en blogg som handlade just om Feng Shui. Nu känner jag för att uppdatera den med färskare inlägg. Men är du intresserad av Feng Shui är du redan nu välkommen in och kika runt.

Feng Shui Living - om att leva i harmoni & balans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar